Muziek

Sisters Diary - Auke Music - Logo

Het lied Sisters’ Diary.

Eind 2014 is het allemaal begonnen. Simone en Auke kwamen op het idee om een lied te schrijven voor hun zussen. Dit met het doel om de dankbaarheid uit te spreken. Het lastige is altijd dat er bij een ziekte mensen ziek zijn en er omheen dierbaren vanaf de ‘zijlijn’ toe moeten kijken. Het mooie van deze combinatie van de liedschrijfsters is dat Auke de invalhoek vanuit de zijlijn kan verwoorden en Simone de kant vanuit de zieke. Na een aantal inspirerende avonden samen kreeg de tekst steeds meer vorm. Het werd een tekst die nog meer in zich had dan alleen het dankbare naar de zussen.
Het is een inspirerend lied vol vreugde, onmacht, dankbaarheid en positiviteit.

Toen duidelijk werd dat Simone niet meer lang onder ons zou zijn heeft Auke samen met haar muzikale partner Maartje er in korte tijd een melodie onder gezet. Op de laatste avond van Simone’s leven heeft ze nog samen met haar zus naar dit lied kunnen luisteren.  Hier was ze mega trots op.

Nu willen we zorgen dat dit project van Auke en Simone mooi afgerond wordt en dat dit lied meer mensen kan inspireren en kan ondersteunen.
Er wordt op dit moment gewerkt aan een uitgebreider arrangement en aan de ontwikkeling van een bijpassende clip. Als deze versie klaar is zal dit ons strijdlied gaan worden voor het vervolg van ons project.